Pasztell portré
 

Megrendelés

Rajztanfolyam, Pasztellceruza, Portréfestés, Portrérajzolás, Pasztellkréta

Rajz oktatás, pasztell használata, porpasztell, rajzolás, festés

 

Bevezetés

Ez a rész egy gyors információt ad a megrendelés folyamatáról. Ha bármilyen egyéb információra, segítségre van szükséged a megrendeléssel kapcsolatban, lépj kapcsolatba velem.

A fotó kiválasztása

A legjobb képeket válassza ki! Én a “fő” fényképet nézem, festéskor, de jó ha van több fénykép a személyiség és a színek megismeréséhez. A fotóknak nagyméretűeknek, tisztának és élesnek kell lenniük.

Kapcsolat

Küldd el a fotókat és írdd meg kívánságodat és gondolataidat! A postán küldött fotók az elkészült képpel visszakerülnek Hozzád. Ha az elküldött fotók nem felhasználható, azokat visszaküldöm.

Kompozíció

Digitálisan összerakom a küldött fotóidat kívánalmaid szerint (pl. más háttér vagy több képből egyet csinálni). Megváltoztathatjuk a hátteret, hozzá tehetünk vagy eltüntethetünk dolgokat.

A kép tárgyán kívüli fotókra nincs szükség. Az elképzelésed szerint elkészült kompozíció egy vezérvonal a végleges mű elkészültéhez.

Válassz médiumot

A képeim hagyományos kézzel festett technikával készülnek. Különböző anyagokat használva készítem a képeket, nézd meg az Árlistát.

Többet megtudhatsz az általam használt anyagokról a Művészeti anyagok és stílusok menüpontban.

Fizetés

Amikor eldöntötted az anyagot, a stílust és a méretet, látogass el a Megrendelés oldalra és befizetheted az előleget. Amikor megkapom az ár 50%-át, elkezdem a kép készítését.. A kompozícióval kezdem elképzelésed szerint.

A letét visszatéríthető 8%-os levonással, ami a fizetőkapu és a kompozíció készítés idejének árát tartalmazza. A fizetés biztonságos.

Folyamat és szkennelés

Lehetőséged van a készülési folyamat követésére a blogon és tehetsz észrevételeket miközben készül a kép. Ez egy nagyszerű lehetőség, hogy nyomonkövesd és naprakészen lásd a folyamatot.

A folyamat egyszerűen

Portré készítés – Fényképeket készítek a festés különböző fázisaiban, amit láthatsz, hogy lásd, meddig jutottam a képen. A kép befejezése eltarthat 10-80 órán keresztül is, a kép bonyolultságától és egyéb dolgoktól függően.

Szkennelés – Az elkészült képet beszkennelem, feltöltöm a blogomba, hogy megbizonyosodjam elégedettségedről.  Annak ellenére, hogy a portré elkészült, lehetőség van apró igazításokra.

Egyéb szolgáltatások

Nyomtatás

Ha megakarod osztani a képet családoddal vagy barátaiddal, vagy csak szükséged van egy másolatra a munkahelyeden vagy a nyaralódban, lehetőséged van különböző formátumban illet

Ajándékutalvány

Miért nem ajándékoz valami igazán egyedit a családjának és barátainak. Az Ajándékutalvány egy tökéletes ajándék bárki születésnajára, esküvőre vagy speciális alkalmakra. További információ az Ajándékutalvány menüpontban.

Fizetés, csomagolás, szállítás

A megrendelt kép a jóváhagyásod után elkészült, a fennmaradó összeg kiegyenlítése következik. Minden kép gondosan van becsomagolva, nehogy szállítás közben megsérüljön. A csomag szállítási díja függ a mérettől és a kézbesítési címtől.

Feladás után a kép néhány napon belül megérkezik. Ünnepek (karácsony) környékén a kézbesítés hosszabb időt vehet igénybe.