Pasztell portré
 

Szerződési feltételek

Szerződési feltételek & Adatvédelem

Egyedi portré rendelése esetén

Pénz-visszafizetési garancia

Pénz-visszafizetési garanciát ajánlok, amennyiben ne elégedett az eredménnyel. Nyomon követheted a megrendelt portrét az egyszerű rajztól az elkészült, részletes portréig.

Mint Ügyfél, a megrendelés korai szakaszában kötelező vagy a megrendelés minden részletére kiterjedően információval ellátni, a pénz-visszafizetési garancia érvényesítéséhez. A portré készítésének minden lépéséről fotót készítek úgy. mint a végleges képről, hogy nyomon követhesd a folyamatot.

Így lehetőséged van kérni apróbb változtatásokat és ha nem vagy elégedett az elkészült portréval, a teljes ár 8%-nak levonása után (utalási költségek, felhasznált anyag díja) visszautalom Részedre az előleget.

Ha a kézhez vétel után vagy elégedetlen az elkészült képpel, akkor az elkészült képet kell visszaküldened és a teljes ár 50% fizetendő részemre. Amennyiben változtatást szeretnél az a kézhez kapott portrén, úgy visszaküldés esetén csak a postaköltséget kell fizetned hozzám és vissza.

Szállítási határidő

Az előleg megfizetésétől számítva egy hónapon belül kaphatod meg a megrendelt portrét. Amennyiben rövidebb a határidőd az ajándékozásra, válaszd az Ajándékutalványt

Sikertelen kézbesítés

Az Te hibádból meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben Téged terhelnek.

Garancia

A megrendelt kép sérülés mentes átvétele után, a nem szakszerű használatból eredő, rongálódásból eredő (pl. maszatolás, elmosódás, vízzel való érintkezés, szakadás stb.) kár a megrendelő felelőssége.

Adatvédelem és biztonság

Adataidat a megrendelés teljesítése és a megrendelésed feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adataid harmadik félnek nem adjuk át. Adataid kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Reprodukciós jogok

Munkáim személyes felhasználásra készülnek, pénzügyi nyereség felhasználására nem felhasználhatók! A reprodukciós jogok a tulajdonomat képezik, bár egy egyedi megrendelést a megrendelő kérése nélkül nem sokszorosítok, tudván, hogy ez csak Számodra személyes ereklye.

Amennyiben a reprodukciós jogra igényt tartasz, vedd fel velem a kapcsolatot, mivel a honlapon lévő árak ezt nem tartalmazzák.

Sérülés szállításkor

Amennyiben a kép szállítás közben megsérült, az az eredeti csomagolásban juttasd vissza hozzám vagy fényképezd le a sérülést és küldd el részemre. Ezután tudjuk orvosolni a problémát.

A képek biztosítva vannak szállításkor, így lehetőség van arra, hogy a szállító cég fizessen amennyiben a kép sérülten kerül kézbesítésre vagy ha elveszíti a csomagot.

Szerzői jogok

Az 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltaknak megfelelően a honlap grafikus és tartalmi részeit tilos a szerzői jogok tulajdonosának írásos engedélye nélkül bármilyen eljárással (nyomtatás, fotókópia vagy egyéb mechanikus technikával, elektronikus vagy bármilyen információ-tároló és -lehívó rendszer felhasználásával) másolni, rögzíteni, sokszorosítani, terjeszteni, archiválni.

Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot.